Print

6036: Hét lichtgewicht LED armatuur

Stap nu voordelig op LED met de Energie Investeringsaftrek!

Dit zeer robuuste ATEX armatuur kan heel wat schokken en trillingen weerstaan.
De buisvormige LED lamp is innovatief ontworpen om fluorescerende 2x36 Watt lampen (de zogeheten TL-lamp) te vervangen. Mede door het zeer lage energieverbruik, de indrukwekkende levensduur (zo'n 80.000 uur) gecombineerd met zijn robuustheid, waardoor hij voor vele zware industriële omgevingen geschikt is waaronder aardolie, maken deze ATEX LED lamp tot een geweldig technologisch product. Daarnaast is het een groot voordeel dat deze lamp makkelijk schoon te houden is.
De 6036 heeft een lage inschakelstroom waardoor niet altijd de zekeringsautomaten van een lichtinstalltie vervangen of uitgebreid hoeven te worden, bij vervanging van conventioneel naar LED.


Dit Ex- buisvormige armatuur voldoet volledig aan de eisen van de ATEX-richtlijnen. Met het meer compacte model en zijn geringe gewicht is deze buislamp in elke ruimte toepasbaar en kan door zijn montagebeugels in elke gewenste positie gebracht worden. Ook een temperatuur bereik van -55...+60 graad Celsius is geen uitzondering.

Deze buislamp is in een 3-tal lengtes verkrijgbaar wat resulteert in een vermogen van 28/38 of 49 Watt. Uiteraard is er in elke uitvoering ook een diffuser te verkrijgen. Tevens kan er bij deze explosieveilige buislamp gekozen worden voor een snoerlengte van 2.5 meter of 5.0 meter. Dit lichtgewicht led armatuur is zeer eenvoudig te monteren en onderhoudsvrij, daardoor is er een zeer snelle terugverdientijd.

Kom in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA)!

Investeer nu voordelig in energiezuinige technieken en duurzame energie.
De 6036 LED lamp heeft een specifieke lichtstroom van ten minste 107lm/W met een kleurtemperatuur van 5000 K. Daarnaast heeft dit LED verlichtingsarmatuur een powerfactor van 0,95 waardoor deze lamp in aanmerking komt voor de Energie Investeringsaftrek.
Met de EIA kunt u maar liefst 41,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop de gebruikelijke afschrijving.

Klik hier voor meer informatie over de Energie Investeringsaftrek.

Highlights

  • Robuuste uitvoering voor zware industriële omgevingen
  • Lichtgewicht <2,5 kg
  • Laag energieverbruik
  • Lange levensduur 80.000 uur
  • Makkelijk schoon te houden
  • Start snel op
  • Geschikt voor zone 1-2-21-22
  • IP68

Informatie:
- Brochure 6036
- Video
- Lichtberekening aanvragen
- Demo aanvragen
- Offerte aanvragen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.