Print

Safety Class

Wilt u ook een Ex-pert worden?

In de markt van explosieveiligheid gaan de ontwikkelingen in een steeds sneller tempo. Denk bijvoorbeeld aan de zone 2 toepassingen en de opmars van veldbussen, ethernet, stofexplosiebeveiliging en natuurlijk ATEX en IECEx. Om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan informatie, biedt Electromach al vanaf 2007 een praktijkgericht opleidingsprogramma onder de naam 'Safety Class'.

Bent u zelf engineer, manager of verkoper van elektrotechnische apparatuur en houdt u zich bezig met ontwerp, productie, transport, onderhoud en opslag in gebieden/ruimten waar explosiegevaar een rol speelt? Dan is onze Safety Class iets voor u.

 

Safety Class kent twee vormen:

  • Specifieke ‘op-maat’ cursus voor groepen in Hengelo
  • In-huis cursus op uw eigen locatie

De groepscursus of in-huis cursus is, naast de extra persoonlijke aandacht die wij dan kunnen geven, interessant voor uw budget voor groepen tussen de 10-15 personen. Wij stellen hiervoor graag een maatgebonden programma voor u samen.

In-huis training of maatgebonden cursus

Deze cursus wordt op locatie gehouden of in onze fabriek in Hengelo. Wij adviseren een groepsgrootte tussen de 10-15 personen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. De investering per persoon ligt rond de €150 per persoon.*

Bij een in-huis cursus nemen wij uiteraard opengewerkte demo materialen mee om een praktische doelgerichte cursusinhoud te garanderen. Bij een ‘op-maat’ cursus in onze fabriek is het mogelijk vrijwel alle explosieveilige beschermingstechnieken aan u te tonen, uiteraard gecombineerd met een lunch en verzorging.

* De tarievenlijst is op aanvraag verkrijgbaar.

Toelichting

De beschrijvingen van de verschillende modulen (Classes) kunt u terugvinden in het 'Programma overzicht'.

Alle Classes kunnen onafhankelijk van elkaar gevolgd worden. Heeft u interesse in een niet vermeld onderwerp, laat het ons weten!